Min Miami Beach-spilleliste: Kino MacGregor

Min Miami Beach-spilleliste: Kino MacGregor

Miami Beach er hjem til flerdimensjonale himmel som ser ut til å brenne alle slags farger i bevisstheten din. Det er noe magisk ved å få et glimt av soloppgangsutsikten på vei til å praktisere yoga som åpner tankene mine for en dypere, mer fredelig måte å være på. En ting som jeg alltid har følt sterkt om, er ideen om at det å leve et fredelig liv inkluderer en god følelse av den morsomme, fyldige opplevelsen av alt det som er.

My Yoga Practice Playlist: Andrea Marcum

My Yoga Practice Playlist: Andrea Marcum

I det lengste brukte jeg ikke musikk i det hele tatt i klasserommet. Jeg fant meg selv å rope som en trener og konkurrere med vokalistene mens jeg prøvde å instruere, eller å spille ting så lave at de hørtes ut som den irriterende musikken du hører fra andres hodetelefoner. De vaske lydene av den omgivende musikken jeg bruker nå, er kanskje ikke å finne på popkartene, men det er deilig å veve inn i asanaen og utdype den viscerale opplevelsen av strømmen.

Hva betyr jogamusikk til og med?

Hva betyr jogamusikk til og med?

Hvilke melodier lytter du til en nedadgående hund?

Yogaundervisning: Where Beastie Boys, Blogs & Bartenders Collide

Yogaundervisning: Where Beastie Boys, Blogs & Bartenders Collide

Siden jeg ble uteksaminert fra min første yogalærerutdanning for litt over ett år siden, har jeg lært at yogalærere må skaffe seg et amalgam av ferdigheter, interesser og mestringer av felt som overgår mye flytende linjeføring, sanskrit, kombucha-smaker, trendy mala-merker og yogakonferansens overlevelsesstrategi. Ønsker du å bli med i rekkene til yogalærere, hovedstad Y, hovedstad T? Les videre for de karrierer du vil mestre som standard, at YTT-en din ikke har klart å forberede deg på, men som er like ekte som yogaens åtte lemmer.

Sommer-spilleliste for å krydre søndagen din

Sommer-spilleliste for å krydre søndagen din

Denne er sikker på å sette et smil i ansiktet ditt.

Min Yoga Practice-spilleliste: "Night Moves"

Min Yoga Practice-spilleliste: "Night Moves"

Yoga og musikk er de to sentrale lidenskapene i livet mitt. Jeg føler at begge praksisene antenner vårt guddommelige hjerte. Å kombinere dem er kraftig og kan gjøre en god yogaklasse magisk.

6 måter musikk kan helbrede deg

6 måter musikk kan helbrede deg

Jeg elsker musikk nok til å innlemme lydheling i min praksis, og jeg ser gleden det gir mennesker hver dag. Men her er noen ting du kanskje ikke vet om kraften i musikken: 1) Når vi lytter til musikk, frigjør hjernen vår dopmaine, som er et kjemisk kjemisk essensielt for sunn funksjon i sentralnervesystemet; det har effekter på følelser, persepsjon og bevegelse. 2) Det er påvist at musikk fysiologisk påvirker hjertefrekvens, pust og puls som resulterer i fysiske frysninger. En studie ble utført av Dr. Mike Miller fra Baltimore, som målte effekten av mu

Hvordan lage din egen yogapraksis på 30 minutter

Hvordan lage din egen yogapraksis på 30 minutter

I det siste ser yoga praksis veldig annerledes ut enn hva den pleide å være. Jeg er heldig som får 30 minutter for meg selv, og i den tiden må jeg stoppe for å spørre meg selv hva jeg trenger å gjøre for å bringe dagen min i balanse. Svaret er som oftest: "Yoga!" Når jeg er på matten, prøver jeg å slå av skravlingen i hjernen min og spør hjertet om hva det vil jeg skal trene i dag.

My Yoga Practice Playlist: Faith Hunter

My Yoga Practice Playlist: Faith Hunter

Her er min guddommelige gudinne praksis spilleliste ... det er total jentekraft :) 1. Vanai Kavil ~ Susheela Raman (iTunes) 2.

EarthRise Yoga-spilleliste 6.12 - 6.18.11

EarthRise Yoga-spilleliste 6.12 - 6.18.11

Hver uke i EarthRise Yoga dukker det opp en ny sekvens, sammen med et nytt lydspor for de bevegelsene. Denne uken er fokuset på ankelferdighet og leddmobilitet, sammen med en sunn dose vridning. Musikken holder ting i bevegelse med en tung dose reggae, cumbia og en ny EarthRise SoundSystem-singel, som slutter med en av mine favoritter av den avdøde, store poeten Gil Scott-Heron.

My Yoga Practice Playlist: Dechen Thurman

My Yoga Practice Playlist: Dechen Thurman

Inspirert av Sharon Gannons "Essence of Jivamukti" på Yoga Journal Conference, tilbød jeg denne klassen konseptet Bhakta / Baccae, som for en yogi betyr "En som deltar i åndelig skjønnhet." Målet med klassen var å feire kroppen ved å lytte til poesi innenfor rytmene til musikalen Vinyasa (bevege seg med pusten). Søndag 15. mai 2011, 16:00 Jivamukti Open Class Playlist Class Intro 1. No Depression ~ Uncle Tupelo (iTunes) 2.

Hvordan yoga hjelper oss med å overskride begrensningene våre

Hvordan yoga hjelper oss med å overskride begrensningene våre

Nylig fikk jeg et ærlig spørsmål om motbøying fra en mannlig utøver og yoga-lærer. Jeg elsker å motta denne typen lapper fordi det er en mulighet for flere menn å forstå hvordan yoga, og inkludert tilbakeslag, kan være bra for dem. Det berører også noen gode poeng. Leserspørsmål: Jeg har kommet over arbeidet ditt og er veldig interessert i motbøying.

My Yoga Practice Playlist: Mandy Ingber

My Yoga Practice Playlist: Mandy Ingber

Dette er spillelisten jeg skal bruke på min GRATIS Yogalosofy Workout på The Grove i LA onsdag 4. mai. Jeg bare elsker denne miksen, og hver gang jeg har en ny klient er det den jeg spiller. Det er veldig universelt, og alle ser ut til å elske det.

My Yoga Practice Playlist: Charlie Samos

My Yoga Practice Playlist: Charlie Samos

Spillelisten min for klasser varierer fra god ol 'rock & roll, til reggae og folkemusikk - ofte begynner og slutter med instrumentalmusikk fra forskjellige hjemland. Musikk i seg selv kan endre stemningen i klassen, og jeg prøver å få spillelisten til å falle sammen med den stemningen jeg ønsker på det bestemte øyeblikket i klassen. Sanger kan være oppløftende eller inspirerende, kraftige og røre.

My Yoga Practice Playlist: Ally Hamilton

My Yoga Practice Playlist: Ally Hamilton

Spillelisten min på Yogis Anonymous er en eklektisk og mangfoldig blanding, og kombinerer funk med flyt og litt rett opp rock & roll. 1. Noen ting er OK

"Surfing Consciousness" Yoga-spilleliste: Ashley Turner

"Surfing Consciousness" Yoga-spilleliste: Ashley Turner

Min intensjon når jeg underviser er å ta elever på en dyp, indre reise. Jeg liker å velge musikk som hjelper til med å lette en indre utforskning og tilpasse seg naturlige rytmer, i tillegg til å bevege meg utover tid og rom. Forhåpentligvis smelter studentene ut av det tenkende sinnet i løpet av øvelsen, til en visceral, autentisk følelse av Selv.

5 Morsdag gaveideer til Yogis

5 Morsdag gaveideer til Yogis

Morsdag er en flott mulighet til å behandle yogien i livet ditt som også er mamma. Enten hun er en venn eller din egen mor, er det viktig å finne litt noe for å fortelle henne at du setter pris på henne. Her er fem ideer som kan rokke enhver mors yogas verden.

Hva jeg lærte av å spille yoga med min sønn

Hva jeg lærte av å spille yoga med min sønn

Jeg sniker på meg noen yogastillinger i løpet av dagen min, i mellom å ha en tendens til barna mine og deres behov, og praktisk talt tvinger tankene mine til å gi slipp på skravlingen og skravlene og rett og slett fokusere på pusten. På bakhodet er en konstant løpende sjekkliste som kommer i høysetet når jeg har et stille øyeblikk eller to: Spiste min eldre sønn nok til frokost? Når ble babyen forandret sist?

Barnemoga-spilleliste: Sarah Herrington

Barnemoga-spilleliste: Sarah Herrington

Jeg elsker å lese lærers yogaspillelister, så jeg tenkte at jeg ville dele en barnelogalisteliste. Barn trenger musikk også! Denne spillelisten er flott for alderen 5-10 år, gi eller ta noen år. 1.

Hvordan lage en (yoga) spilleliste

Hvordan lage en (yoga) spilleliste

Musikk er kraftig! Vi har lydspor for livet vårt, treningen vår, til og med forholdene våre. Musikk kan lage eller ødelegge din yogaøkt også.